Important Notice

Release time:2020-06-05 Views:10974

重要通知

由于中国的疫情还未结束,学校开学返校继续延期。同学们务必注意:开学日前不准返校、不准入住公寓。一旦开学日期确定,我们会第一时间通知大家。有任何问题,请与老师联系(Studyathit@hit.edu.cn)。

特此通知。

2020年2月29日

Important Notice

As the fight has come to a crucial stage in China and the opening of spring term of 2020 will be POSTPONED, it is required that international students who are currently away from the campus are strictly prohibited from returning to the campus and dormitories before the official announcement. The new opening day & time and follow-up arrangement will be notified in time. If you have any questions, please do NOT hesitate to contact with us at Studyathit@hit.edu.cn

Under the current unusually difficult circumstances, your understanding and support will be much needed and highly appreciated.

College of International Education
Feb 29, 2020

중요통지사항

현재 중국에서는 신종 코로나 바이러스 감염방지 업무가 아직 끝나지 않은 상황이기에 봄학기 개강등록을 연장하였음을 알려드립니다. 주의 사항: 정확한 개강등록일이 정해지기 전에 학생들이 학교로 돌아오는것은 금지되여 있으며 학교 기숙사 입주도 금지되여 있습니다. 봄학기 등록일이 정해지면 국제교육학원에서는 즉시 학생들에게 알려드리겠습니다. 의문사항이 있는 학생들은 아래 이멜로 문의해 주시기 바랍니다(이멜:Studyathit@hit.edu.cn).

위 공지사항을 다시 보내드리며 학생들은 학교규정을 지켜주시기 바랍니다.

국제교육학원
2020년 2월29일

Важное уведомление

В связи с тем, что эпидемия коронавируса в Китае не закончится, поэтому начало весеннего семестра будет вторично отложено. Внимание: Студентам нельзя возвращаться в университет и заселиться в общежития на/вне территории кампуса университета до начала семестра. Как только время начала семестра будет известно, мы немедленно уведомим вас. Свяжитесь с учителями(почта: Studyathit@hit.edu.cn), если у Вас есть какие-то вопросы.

Настоящим уведомляем Вас.

Институт международного образования ХПУ
29 февраля 2020г.